Termes i Condicions

Plataformes CMS de codi obert replicables, estructura col·laborativa en xarxa, gestió d'usuaris i continguts privats.

  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.            Certificat Seguretat Servidor (RGPD) ISO27001

Informació

 

Termes i Condicions:

RGPD - Reglament (UE) 2016/679 del Parlament i del Consell, de 27 d'abril de 2016

Introducció

La plataforma i la seva estructura està pensada per a la protecció de dades dels usuaris i els seus continguts, col·laborant en grups privats i només compartits dins de la comunitat.

xarxasocial.cat i els seus llocs de xarxa estan basat en programació php i base de dades de codi obert GNU GPLv3 Joomla, Jomsocial, extensions, plantilles, mòduls, components, connectors i altres serveis relacionats amb diversos plans gratuïts i de pagament.

Definim el terme "usuari" com un individu o representant d'empreses o associacions  registrades que registra un compte a la plataforma o entra en contacte amb nosaltres. Qualsevol informació subministrada per els usuaris es considera confidencial, la comunicació es produeixi en canals tancats i privats, suport comunitari i canals socials privats. Reconeixem el dret dels usuaris a la seva privadesa i ens comprometem a ajudar a protegir-los.

Versió breu:

Els continguts seran privats i compartits només dins de la comunitat, els usuaris i administradors decidiran amb quins usuaris els comparteixen en els grups.

Ens prenem seriosament la privadesa i només necessitem informació bàsica per processar el procés d’inscripció. No demanem ni emmagatzemem la informació de la seva targeta de crèdit. No compartim les dades dels membres amb ningú, ni publiquem anuncis ni altres activitats comercials, a part del nostra suport i els nostres dominis.

Sí, enviem correus electrònics periòdics als membres per actualitzar-los sobre versions, noves versions i canvis, els usuaris poden configurar el seu us.

Versió llarga:

xarxasocial.cat es compromet a protegir la vostra privadesa. Aquesta Política de privadesa explica les nostres pràctiques de privadesa per al nostre lloc web com a la World Wide Web (el "Lloc"), així com per als serveis als quals es pot accedir mitjançant l'ús normal dels nostres productes (els "Serveis"). ). Podeu viatjar per la majoria del nostre lloc sense proporcionar-nos cap informació sobre vosaltres mateixos. Però de vegades necessitem informació per proporcionar els serveis que sol·liciteu. La següent declaració explica les nostres pràctiques de recopilació i difusió d'informació. Llegiu la política de privadesa completa de xarxasocial.cat.

•    Informació general

•    Com recopilem la vostra informació personal?

•    Quin tipus d'informació recopilem?

•    Informació recollida per proveïdors de serveis externs

•    Recollida i ús de la informació

•    Compartir informació amb tercers.

•    Si opteu per rebre comunicacions, com ens posarem en contacte amb vosaltres

•    Funcionalitat del lloc

•    Com accedir i actualitzar la vostra informació

•    Quant de temps emmagatzema la informació personal

•    Seguretat de la vostra informació

•    Corregir / actualitzar informació personal

Informació general

xarxasocial.cat pot actualitzar periòdicament aquesta Política de privadesa. Si és així, xarxasocial.cat publicarà la Política de privadesa actualitzada en aquest lloc. xarxasocial.cat us encoratja a revisar aquesta Política de privadesa de tant en tant per a qualsevol canvi. En cas de canvis importants, els usuaris actius registrats també seran avisats per correu electrònic.

En utilitzar aquest lloc o qualsevol producte o servei subministrat a través del lloc, accepteu expressament l’ús i la divulgació de la informació tal com es descriu en aquesta política de privadesa. SI NO ACCEPTEU AMB CAP DE LES CONDICIONS A continuació, NO HAUREU D'UTILITZAR AQUEST LLOC O ELS PRODUCTES O SERVEIS OFERITS EN AQUEST LLOC.

Com recopilem la vostra informació personal

La informació personal, com ara el nom, el correu electrònic i els noms d’usuari, es recopila durant la creació del compte i en els esdeveniments dels usuaris que utilitzen els nostres formularis de contacte, assistència de xat en directe o que entren a qualsevol esdeveniment promocional mitjançant formularis d’entrada.

Quin tipus d'informació recopilem

Les dades personals com ara el nom, el correu electrònic i el nom d’usuari són necessaris per crear un compte als nostres llocs. L’altra informació, com ara l’adreça de facturació, l’identificador d’IVA o els números de telèfon, és opcional i limitada només per generar factures automatitzades. A part dels noms d’usuari (únics), els usuaris poden actualitzar fàcilment tota la informació personal iniciant la sessió al panell d’usuari. També es registra la IP utilitzada per iniciar la sessió als nostres llocs

Informació recollida per proveïdors de serveis externs

De tant en tant contractem tercers per proporcionar diversos serveis als usuaris del nostre lloc. Per exemple, fem servir intercomunicador, nítid, mailchimp, sendgrid per comunicar-nos amb els nostres usuaris. Aquests serveis emmagatzemen les dades dels nostres usuaris al seu sistema. Els serveis d’anàlisi com Google Analytics analitzen les dades anonimitzades.

Finalitat de la recopilació d’informació

•    Activeu l'accés al lloc i proporcioneu serveis

•    Accés a l'àrea de descàrregues, canals de suport i serveis

•    Per seguretat, prevenció de fraus o robatoris d'identitat

•    Complir les nostres obligacions legals, compliment, regulació, auditoria i compliment fiscal tal com exigeix la llei.

•    Proporcioneu als usuaris informació sobre productes sobre actualitzacions, assistència, correccions i llançaments de productes nous.

•    Propòsits analítics, com ara el seguiment del trànsit, l'ús per optimitzar el nostre contingut / ubicacions per a una millor experiència d'usuari.

Recollida i ús de la informació

Podeu decidir si voleu continuar amb alguna activitat que sol·liciti informació d'identificació personal. Tanmateix, si no voleu proporcionar la informació sol·licitada, és possible que no pugueu completar la transacció. No recopilem informació de persones menors de 13 anys. Si teniu menys de 13 anys, us demanem que no envieu cap informació personal a través del lloc. Si tenim coneixement específic que una persona menor de 13 anys ha enviat informació d’identificació personal al lloc, l’eliminarem permanentment i sense previ avís.

Excepte el que es descriu a continuació, xarxasocial.cat només revelarà la vostra informació d’identificació personal a tercers si actua amb la creença de bona fe que aquesta acció és necessària (1) per complir els requisits legals; (2) per protegir i defensar els drets o la propietat de xarxasocial.cat; (3) per fer complir les Condicions del servei de xarxasocial.cat; o (4) en cas de fusió, adquisició o venda de tots o pràcticament tots els actius de xarxasocial.cat relacionats amb l'empresa en relació amb la qual es va recopilar la informació. xarxasocial.cat recopila informació d’identificació personal que es pot dividir en les categories següents:

Informació de registre de productes de xarxasocial.cat: alguns productes de xarxasocial.cat us demanen certa informació d’identificació personal com a part del procés d’instal·lació / registre (incloent, entre d'altres, el vostre nom, adreça de correu electrònic, informació de la targeta de crèdit i tipus de connexió i nombre d'ordinadors). Alguna d’aquesta informació és necessària per concloure la transacció i per als productes aplicables, per poder rebre assistència tècnica. xarxasocial.cat manté confidencial la informació d'identificació personal recopilada durant la instal·lació / registre dels productes de xarxasocial.cat i no ven, comercialitza ni intercanvia llistes de correu amb cap organització.

Informació de la targeta de crèdit : si utilitzeu una targeta de crèdit per comprar productes a través d’aquest lloc, el vostre nom tal com apareix a la targeta de crèdit, el número de la targeta de crèdit, la data de caducitat i l’adreça de facturació es xifraran a mesura que passin per Internet. xarxasocial.cat no registra ni guarda la informació de la vostra targeta de crèdit per a transaccions amb targeta de crèdit en línia; més aviat, aquesta informació es transmet simplement al nostre proveïdor de processament de pagaments contractat. xarxasocial.cat pot accedir a aquesta informació a través de l’empresa de processament de pagaments, però no ho fa excepte per processar reembossaments o ajustos i en la mesura que sigui necessari en cas de no pagament o impugnació de pagaments, o segons sigui necessari per al compliment de xarxasocial.cat, a discreció de xarxasocial.cat , amb la legislació aplicable.

Assistència tècnica : si sol·liciteu assistència tècnica en línia, us demanarem la informació necessària per completar la transacció, com ara el vostre nom, adreça de correu electrònic i informació sobre el maquinari, el programari i la naturalesa del problema que teniu. En el moment de proporcionar assistència, les vostres dades es podran transmetre a proveïdors de serveis contractats amb xarxasocial.cat i que hagin acordat complir les disposicions d’aquesta política de privadesa. Aquestes transmissions de les vostres dades estan xifrades i segures.

Compartir informació amb tercers

No compartim ni venem informació de l'usuari amb tercers. La transferència d’informació personal es produeix en cas de processar pagaments a través de passarel·les de pagament com paypal / Stripe. En absència de pagaments recurrents, aquesta transferència d’informació és iniciada pels usuaris.

Ens reservem el dret de divulgar informació personal, registre d’activitats sota obligacions legals a les autoritats legals, tributàries amb la previsió de la llei per ajudar amb reclamacions legals, proteccions contra robatoris d’identitat i fraus.

Si opteu per rebre comunicacions, com ens posarem en contacte amb vosaltres

Correu electrònic : amb el vostre permís, xarxasocial.cat us enviarà comunicacions, inclosos correus electrònics / butlletins informatius sobre actualitzacions de productes, actualitzacions de productes, nous productes i serveis. Aquestes comunicacions us proporcionen ofertes especials que poden ser del vostre interès. xarxasocial.cat utilitza programes de tercers de tecnologia de correu electrònic de sortida per enviar correus electrònics des dels nostres servidors i no recopila informació sobre vosaltres, sinó que recull sol·licituds de cancel·lació de la subscripció.

Funcionalitat del lloc

Cookies : una "cookie" és una peça de dades emmagatzemada al disc dur de l'usuari que conté informació sobre l'usuari. L’ús d’una galeta no està vinculat de cap manera a cap informació d’identificació personal al nostre lloc. Un cop tanqueu el navegador, la cookie simplement finalitza. Per exemple, en establir una galeta al nostre lloc, no hauríeu d’iniciar una contrasenya més d’una vegada, de manera que estalvieu temps mentre esteu al nostre lloc. Podeu continuar utilitzant el nostre lloc si rebutgeu la galeta. L'únic inconvenient d'això és que estareu limitat en algunes àrees del nostre lloc. Per exemple, no podreu utilitzar determinades funcions del nostre fòrum ni d’altres parts del lloc que ofereixen configuracions personalitzades.

Fitxers de registre : Nosaltres (xarxasocial.cat i / o els nostres proveïdors d’anàlisi web contractats) fem un seguiment dels dominis des dels quals accediu al nostre lloc i serveis a la xarxa mundial i podem registrar adreces IP o altres identificadors amb finalitats estadístiques. Ho fem per recopilar informació demogràfica àmplia per a un ús agregat per identificar i analitzar les tendències i els resultats dels nostres esforços de màrqueting, per ajudar a diagnosticar problemes amb els nostres servidors, administrar el lloc i els serveis i analitzar els moviments dels usuaris. Podem compartir periòdicament informació demogràfica agregada amb els nostres socis comercials. Les adreces IP i altres identificadors no estan vinculats a informació d’identificació personal.

Enllaços : aquest lloc conté enllaços a altres llocs. Tingueu en compte que xarxasocial.cat no som responsables de les pràctiques de privadesa d’aquests altres llocs. Us animem a que tingueu en compte quan sortiu del nostre lloc i que llegiu les declaracions de privadesa de tots i cadascun dels llocs web que recopilin informació d’identificació personal. Aquesta declaració de privadesa s'aplica únicament a la informació recopilada per aquest lloc.

Butlletí : si voleu subscriure-us al nostre butlletí, us demanem informació de contacte, com ara el nom i l’adreça de correu electrònic.

Seguretat de la vostra informació

Tota la informació recollida al lloc s’emmagatzema i es manté en instal·lacions segures. A més, la seguretat interna preveu que aquesta informació es codifiqui amb accés restringit i que els nostres servidors es mantinguin en un entorn segur i bloquejat que limita l’accés només al personal autoritzat. Tots els empleats de xarxasocial.cat i tots els proveïdors de serveis externs que poden processar i / o emmagatzemar dades de clients, reben informació regularment sobre les polítiques de privadesa i seguretat de la companyia. El lloc es prova regularment per detectar incompliments de seguretat per assegurar que tota la informació recopilada sigui segura si no es visualitza no autoritzada. Qualsevol proveïdor de serveis amb els quals contracti xarxasocial.cat i que rebi, emmagatzemi o processi dades de clients identificables personalment, s’ha compromès a complir les disposicions d’aquesta política de privadesa.Totes les transmissions de dades d'identificació personal del client estan encriptades i segures.

Actualització d'informació, eliminació i descàrrega d'informació

Simplement inicieu sessió al nostre lloc i procediu a la secció del perfil per actualitzar la vostra informació personal. Podeu eliminar l'adreça de facturació esborrant els camps i prement el botó Desa.

Per suprimir el compte, podeu anar a la secció Privadesa / GDPR i enviar la sol·licitud. Aquestes sol·licituds es processaran en un termini de 72 hores (excepte els caps de setmana). Tingueu en compte que conservarem part de la vostra informació personal tal com exigeix la llei per a fins legals, fiscals, de detecció de fraus i d’auditoria, especialment si heu subscrit un contracte comercial mitjançant la compra de béns dels nostres llocs.

Podeu descarregar el fitxer XML de la vostra informació personal des de la secció Privadesa / GDPR del tauler d’usuari.

Quant de temps emmagatzema la informació personal

xarxasocial.cat no reté les dades més del necessari per complir les finalitats per a les quals es van recollir o tal com exigeixen les lleis o regulacions aplicables. La informació transaccional (registre de compra) s’emmagatzema permanentment amb finalitats legals, d’auditoria i d’impostos. Quan es fa i s'aprova una sol·licitud de supressió, xarxasocial.cat eliminaria tota la informació personal de tots els llocs de la xarxa, serveis de tercers, butlletins o sistemes de xat.

Corregir / actualitzar informació personal

Podeu actualitzar la vostra informació en qualsevol moment directament a través del nostre lloc. A petició vostra, xarxasocial.cat canviarà la vostra informació; és possible que sol·licitem proves de la vostra identitat abans de fer-ho. En la mesura que la vostra informació no s'utilitzarà mai sense el vostre consentiment explícit, no podrem actualitzar l'adreça de correu electrònic a la qual us subscriviu a les comunicacions de xarxasocial.cat en nom vostre.

Per canviar la vostra informació o sol·licitar que es canviï / esborri la vostra informació, utilitzeu una de les opcions següents:

•    Inicieu la sessió a https://xarxasocial.cat

•    Envieu-nos un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. .

-     Certificat Seguretat GRPD ISO 27001

Xarxes socials educatives 
Entorns personals d´aprenentatge
vip
CMS - Gestió d´usuaris i continguts privats
L´aprenentatge de tots i al servei de tots
 Continguts creats per tots de forma exponencial
#elearning #blearning
intel.ligència col.lectiva
Comparteix - Col.labora - Cocrea
 
  movil2
Compatible mòbils i tàblets
Linux, Mac, Pc, Android, iOs
amb suport tècnic códi obert
Certificat Seguretat Servidor (RGPD) ISO27001